27 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ (НЕПРОФЕСИОНАЛЕН) ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ

27 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА АМАТЕРСКИОТ (НЕПРОФЕСИОНАЛЕН) ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ кој што ќе се одржи на 1-2.11.2019 година во НУЦентар за култура,општина Битола во организација на Кино-видео клубот Милтон Манаки, Кино сојуз на Македонија, Народна техника Битола, Народна техника на Македонија а со поддршка на Агенцијата за филм на РСМакедонија , општина Битола и градоначалничката Наташа Петровска.