Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014

Заедничка поддршка на денот на дрвото 2014 година на ученици и професори од ООУ Благој Кирков од Велес и НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА


Наградени ученици од Народна Техника гости во емисијата Голем одмор

Наградени ученици од натпреварите организирани од Народна Техника на Р. Македонија заедно со нивните ментори од регионалниот центар на Народна техника од велешкиот регион ги презентираа своите проекти на МТВ1 во емисијата Голем одмор.

44 Државен фестивал за непрофесионален филм

Фотографии од 44от Државен фестивал за непрофесионален филм, одржан во Велес на 29.04.2015