56 Светско првенство во Америка 2019

Делегација од Сојузот за техничка култура во стопанството на Македонија и Народна техника на Македонија учествуваше на 56 Светско првенство во Америка 2019 со 1 учесник, 2 судии и 1 член на Управниот одбор на Светската организација.