Традиционална предновогодишна свечена приредба

05.12.2019 Традиционална предновогодишна свечена приредба на учесниците на курс кај Проф. Соља Должан во просториите на Народна техника на Македонија и доделување на пакетчиња од Миклавз на најмладите. Покровител и гостин, амбасадорот на Република Словенија во Македонија г-дин Милан Јажбец.