Посета на саемот за храна во Солун

Во организација на Народна техника на Македонија и Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија се реализира посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство, ветринарство,  што се одржа во Солун на 4 март 2017 година.  

Пријава за АГРОФУД 2017 - СОЛУН (за еден ден)

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА

Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија,

Туристичка агенција ЕКСТРА БУС- Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk 

организираат посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство, ветринарство во Солун 

                                                                DETROP 2017 

1 ден 04.03.2017год (сабота)Состанок на групата во утринските часови и поаѓање кон Солун преку граничниот премин Богородица.Пристигнување во Солуни ден предвиден за посета на саемот и факултативно шопинг или разгледување на градот Солун.Посета на саемот и шопинг во Солун во CAREFOUR.Во 16 часот се упатуваме кон Македонија со попатни паузи на Лидл поради шопинг и одмор и царински формалности на Фришоп.Пристигнување во Скопје во вечерните часови 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 800 ДЕНАРИ 

Во цената е вклучено: Превоз на наведената релација со високо туристички автобус, Организација и водство на групатаВлезница на саемот 

Во цената не е вклучено: Се што не е наведено во понудата  

Пријавување во сите канцеларии на СЗТКМ-Народна техника или во канцелариите на туристичката агенција Екстра бус :023238357,070269 944,070239211.Рок за пријавување е до 01.03.2017 година до 16 часот. 

Минимален број на патници е 40 лица

Пријавување за АГРОФУД 2017 -СОЛУН

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА

Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија,

Туристичка агенција ЕКСТРА БУС- Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk 

организираат посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство,vетринарство во Солун

DETROP 2017 

1 ден 03.03.2017год (петок) Состанок на групата во утринските часови и поаѓање кон

Солун преку граничниот премин Богородица.Пристигнување во Солуни ден предвиден за

по сета на саемот и факултативно шопинг или разгледување на градот Солун.Во 16 часот

се упатуваме кон ИКЕА и Паралија. Во вечерните часови стигнуваме во Паралија и се сместуваме

во двокреветни и трокреветни соби во Хотел. Ноќевање

2 ден 04.03.20117 год ( сабота)Појадок во хотелот . Посета на саемот и шопинг во Солун

во CAREFOUR..Во 16 часот се упатуваме кон Македонија со попатни паузи на Лидл

поради шопинг и одмор и царински формалности на Фришоп.Пристигнување во Скопје

во вечерните часови

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 2.300 ДЕНАРИ

Во цената е вклучено: Превоз на наведената релација со високо туристички автобус,  Организација и водство на групатаПојадок и ноќевање во хотел во двокреветни и трокреветни соби; Влезница на саемот

 

Во цената не е вклучено:

  • Се што не е наведено во понудата

    Пријавување во СЗТКМ-Народна техника или во канцелариите на туристичката агенција Екстра бус : 023238357, 070 269 944, 070 239 211.Рок за пријавување е до 01.03.2017 година до 16 часот. 

    Минимален број на патници е 40 лица 

Пријавување за саем во Солун

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА, Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија Туристичка Агенција ЕКСТРА Бус-Скопје организираат посета на Меѓународниот саем за сточарство, земјоделство, техника и опрема, механизација, градинарство, преработка, лозарство, овоштарство, винарство, храна, пчеларство, ветеринарство во Солун

ZOOTEHNA 2017

1 ден 04.02.2017 год.(сабота) Состанок на групата во утринските часови и тргнување во 5 часот од Скопје. Поаѓање кон Солун, преку граничниот премин Богородица. Пристигнување во Солун и ден предвиден за посета на саемот и факултативно - шопинг и разгледување на градот. По затварањето на саемот, посета на CAREFOUR. Во доцните попладневни часови се упатуваме кон Македонија со попатни паузи поради одмор и царински формалности.

Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 800 ден.

Во цената е вклучено:

-Превоз на наведената релација со високо туристички автобус;

-Организација и водство на групата;

-Влезница на саем.

Во цената не е вклучено;

-Се што не е наведено во понудата 

Пријавување во Туристичката агенција на ЕКСТРА БУС или во сите канцеларии на СЗТКМ –Народна техника на Македонија или на телефони: 023238357, 070 269 944, 02/3239300, 072 230 100.

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Рок на пријавување е до 02.02.2017 год. 

Минимален број на патници е 40 лица

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

web strana: www.ekstrabus.com.mk

Од натпреварот на земјоделците трактористи во Пехчево

 

Fotografii od odrжaniot 57 Drжaven natprevar na zemjodelcite traktoristi od Makedonija vo Pehчeво на 01.10.2016 godina.