Работна средба на делегација од Народна техника на Македонија и Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Македонија, во општина Велес

Посета и работна средба на делегација од Народна техника на Македонија и Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Македонија – СКМТПМ на ОУ Блаже Коневски во општина Велес, со директорот г-дин Јованче Манасков и договор за 55-ти државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија.